Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

gefrituurd ijs

  • Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

1/2 l vanille ijs
1 ei
paneermeel
kaneelpoeder
frituurolie



Bereidingswijze

Maak met een ijslepel vier mooie ijsbollen. Zet ze in de diepvriezer tot het ijs keihard is. Vermeng 4 eetlepels paneermeel met een mespunt kaneelpoeder.
Klop het ei los.
Rol de bollen ijs door het ei en het paneermeel.
Zet ze weer een kwartier in de diepvriezer
Frituur ze 1 minuut op 180?C.
Serveer meteen!



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sofiever
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top