Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Gegrilde groenten

  • Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

2 grote uien, 3 teentjes knoflook, peper, 4 courgettes, 2 gele paprika's, 6 trostomaten, 1 1/2 el. olijfolie, 2 theel. tijm, zout



Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 225 C graden. Pel de uien en de knoflook. Snijd de uien in partjes. Was de courgettes en snijd ze in plakken. Maak de paprika's schoon en snijd ze in stukken. Was de tomaten en snijd ze in partjes.

Bereidingswijze

Schep de ui met de courgette en de paprika's in een ruime braadslede door elkaar. Druppel de olijfolie erover en rooster de groenten 15 minuten in de voorverwarmde oven. Pers de knoflook erboven uit en schep de tomaatpartjes, de tijm, peper en zout naar smaak erdoor. Rooster de groenten nog 15 minuten.

Serveertips

Lekker met een gegrilde haaskarbonade en een gepofte aardappel.



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hnrocker
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Eenvoudig koken met een prachtige presentatie: dát is The New Easy van Donna Hay. Nu cadeau bij Smult: samen van € 49,75 voor € 29,95! »… Lees verder »

Ontdek culinair Nederland van 12-14 februari in Utrecht! Bekende koks koken en presenteren live, er zijn wijn- en bierproeverijen, workshops en beleef de Academy for Masterchefs. Mis het niet en krijg nu via Smult 2 kaarten voor slechts € 15 (50% korting!) … Lees verder »

Top