Groentenburger met kerrie-mangosaus

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

700 gram krieltjes - 500 gram sperziebonen - 2 eetlepels ongezouten cashewnoten - 1 rijpe mango - 2 eetlepels olijfolie - 4 groentenburgers - 1 zakje kerrie-ananassaus van Knorr Finesse

HULPMIDDELEN

Staafmixer


Bereidingswijze

Kook de krieltjes in 15 minuten gaar. Kook de sperziebonen in 8 minuten beetgaar. Hak de cashewnoten grof. Schil de mango en pureer 2/3 van het vruchtvlees met de staafmixer. Snijd de rest van het vruchtvlees in kleine blokjes. Verhit de olie in de koekenpan eb bak de burgers op matig vuur 5 minuten, af en toe keren. Bereid intussen de saus volgens de aanwijzing. Roer de gepureerde mange en mangostukjes door de saus en verwarm het nog 1 minuut door en door. Leg op 4 borden de burgers. Schenk de kerrie-mangosaus er over. Serveer de burgers met krieltjes en sperziebonen.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies