Tagliatelle met mascarpone

  • Italiaans Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

- Tagliatelle
- Bakje mascarpone
- Zakje pijnboompitten
- Zakje veldsla
- Verse kruiden (basilicum, peterselie enz.)
- Spekjes


Tip van HAK: 1 pot Bonenmix Kapucijners, Bruine & Witte Bonen
HULPMIDDELEN

- Pannen


Een heerlijk pastagericht met mascarpone, verse kruiden en pijnboompitten.

Voorbereiding

Snij de kruiden en rooster de pijnboompitten in een koekepan.

Bereidingswijze

Kook de Tagliatelle gaar volgens bereidingswijze. Bak ondertussen de spekjes en voeg de mscarpone toe. Laat de mascarpone smelten. Voeg daarna de kruiden, de pijnboompitten en de veldsla toe. Roer dit mengsel een keer goed door en roer vervolgens de Tagliatelle er door heen. Eet smakelijk!!

Serveertips

Lekker met wat stokbrood en een salade.


Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een LG LED televisie (3x), Tefal-pannenset (10x), Princess VitaPure (3x) of Philips Senseo Original (5x)!

Stem en win »
Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kookvogel


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

het aspergeseizoen voor geopend! Op Smulweb vind je naast de immer populaire klassieker met ham en botersaus, talloze recepten met asperges. Kijk, kies en maak vanavond nog »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies