Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Tagliatelle met mascarpone

Door: kookvogel

  • Italiaans Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


- Tagliatelle
- Bakje mascarpone
- Zakje pijnboompitten
- Zakje veldsla
- Verse kruiden (basilicum, peterselie enz.)
- Spekjes


Verder heb je nodig


- Pannen


Een heerlijk pastagericht met mascarpone, verse kruiden en pijnboompitten.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de kruiden en rooster de pijnboompitten in een koekepan.

Bereidingswijze

Kook de Tagliatelle gaar volgens bereidingswijze. Bak ondertussen de spekjes en voeg de mscarpone toe. Laat de mascarpone smelten. Voeg daarna de kruiden, de pijnboompitten en de veldsla toe. Roer dit mengsel een keer goed door en roer vervolgens de Tagliatelle er door heen. Eet smakelijk!!

Serveertip

Lekker met wat stokbrood en een salade.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kookvogel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Volgend recept
Top