Tagliatelle met mascarpone

  • Italiaans Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

- Tagliatelle
- Bakje mascarpone
- Zakje pijnboompitten
- Zakje veldsla
- Verse kruiden (basilicum, peterselie enz.)
- Spekjes

HULPMIDDELEN

- Pannen


Een heerlijk pastagericht met mascarpone, verse kruiden en pijnboompitten.

Voorbereiding

Snij de kruiden en rooster de pijnboompitten in een koekepan.

Bereidingswijze

Kook de Tagliatelle gaar volgens bereidingswijze. Bak ondertussen de spekjes en voeg de mscarpone toe. Laat de mascarpone smelten. Voeg daarna de kruiden, de pijnboompitten en de veldsla toe. Roer dit mengsel een keer goed door en roer vervolgens de Tagliatelle er door heen. Eet smakelijk!!

Serveertips

Lekker met wat stokbrood en een salade.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kookvogel


Smult is het bomvolle receptenmagazine van Smulweb! In elk nummer vind je o.a. ruim 60 lekkere en maakbare recepten voor een seizoen lang kookinspiratie. Nu bij 1 jaar Smult: de cafetière van Bodum met een Simon Lévelt koffiepakket! Geniet dit voorjaar van de echte aroma's en smaken die vrij komen bij vers gezette koffie, nu met 60% korting! Op = op.
Bestel Smult hier »

Dagdeal
Bestel nu »

Vier verschillende soorten.

van 12,5
Alleen vandaag 9,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies