bananenchips

  • Indonesisch
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

5 groenen bak-bananen(toko),wat knoflookpoeder en zout.Olie om te bakken.
kaas schaaf of snij aparaat om fijn te snijden.

HULPMIDDELEN

Een kaas schaaf of een fijn-snijder.wok en spaan en mes.


Een heerlijke chips soort van groene bananen.

Voorbereiding

De groene bak-bananen schillen de groene schil er van weg halen (eerst je handen olieen, zodat het niet plakkerig is)door een lange snee te maken en met het mes te wippen zodat de schil los laat.

Bereidingswijze

De groene banaan schafen of fijn snijden in schijven of rondjes.Dan als alles af is door wat knoflook poeder en wat zout er door mengen en dan bakken in hete olie gaar dan is het geel van kleur en knapperig als chips.

Serveertips

Bij de borrel of als tussen doortje of voor de t.v. .

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (1)
Over de plaatser
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

We gaan dit jaar lekker naar buiten! Met voorjaarsgerechten van Ramon Beuk en wijnadvies van sommelier Jan-Willem van der Hek. Kijk op www.lidl.nl voor het uitgebreide assortiment. … Doe mee »

Advertisement

Je leest het in Smult, het magazine voor hobbykoks van Smulweb. Met recepten van o.a. Ellemieke Vermolen en Paul Hollywood - The Great British Bake Off. Actie: 4x nu 17,95 > … Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies