Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

bananenchips

  • Indonesisch
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

5 groenen bak-bananen(toko),wat knoflookpoeder en zout.Olie om te bakken.
kaas schaaf of snij aparaat om fijn te snijden.


HULPMIDDELEN

Een kaas schaaf of een fijn-snijder.wok en spaan en mes.


Een heerlijke chips soort van groene bananen.

Voorbereiding

De groene bak-bananen schillen de groene schil er van weg halen (eerst je handen olieen, zodat het niet plakkerig is)door een lange snee te maken en met het mes te wippen zodat de schil los laat.

Bereidingswijze

De groene banaan schafen of fijn snijden in schijven of rondjes.Dan als alles af is door wat knoflook poeder en wat zout er door mengen en dan bakken in hete olie gaar dan is het geel van kleur en knapperig als chips.

Serveertips

Bij de borrel of als tussen doortje of voor de t.v. .



Leuk recept? Deel het
Reacties (1)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tjoelily
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top