Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

bananenchips

Door: tjoelily

  • Indonesisch
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


5 groenen bak-bananen(toko),wat knoflookpoeder en zout.Olie om te bakken.
kaas schaaf of snij aparaat om fijn te snijden.


Verder heb je nodig


Een kaas schaaf of een fijn-snijder.wok en spaan en mes.


Een heerlijke chips soort van groene bananen.

Ontdek meer:

Voorbereiding

De groene bak-bananen schillen de groene schil er van weg halen (eerst je handen olieen, zodat het niet plakkerig is)door een lange snee te maken en met het mes te wippen zodat de schil los laat.

Bereidingswijze

De groene banaan schafen of fijn snijden in schijven of rondjes.Dan als alles af is door wat knoflook poeder en wat zout er door mengen en dan bakken in hete olie gaar dan is het geel van kleur en knapperig als chips.

Serveertip

Bij de borrel of als tussen doortje of voor de t.v. .



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tjoelily
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Volgend recept
Top