cocos ijsblokjes

  • Surinaams
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

1blik cocosmelk,wat water,8lepels suiker,
1eetl amandel assence.


HULPMIDDELEN

Twee ijsklont bakje met vierkantjes om ijsklontjes te maken. pan en pollepel.opener.


In suriname verkopen ze veelgemaakte cocos ijsblokje.Heerlijk bij warm weer of als desert.

Voorbereiding

De blik cocosmelk open maken en deze in de pan schenken, de suiker toevoegen en amandel assence.Even eens kunt u wat water toevoegen ,Deze roeren blijven roeren tot de suiker opgelost is.(vloeistof).

Bereidingswijze

De vloeistof in de bakjes schenken en in de freezer laten tot dat die hard zijn.

Serveertips

Opdienen als desert.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tjoelily


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Dagdeal
Bestel nu »

Met een anti aanbaklaag.

van 11,95
Alleen vandaag 10,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

het aspergeseizoen voor geopend! Op Smulweb vind je naast de immer populaire klassieker met ham en botersaus, talloze recepten met asperges. Kijk, kies en maak vanavond nog »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies