cocos ijsblokjes

  • Surinaams
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

1blik cocosmelk,wat water,8lepels suiker,
1eetl amandel assence.

HULPMIDDELEN

Twee ijsklont bakje met vierkantjes om ijsklontjes te maken. pan en pollepel.opener.


In suriname verkopen ze veelgemaakte cocos ijsblokje.Heerlijk bij warm weer of als desert.

Voorbereiding

De blik cocosmelk open maken en deze in de pan schenken, de suiker toevoegen en amandel assence.Even eens kunt u wat water toevoegen ,Deze roeren blijven roeren tot de suiker opgelost is.(vloeistof).

Bereidingswijze

De vloeistof in de bakjes schenken en in de freezer laten tot dat die hard zijn.

Serveertips

Opdienen als desert.

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (0)
Over de plaatser
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

We gaan dit jaar lekker naar buiten! Met voorjaarsgerechten van Ramon Beuk en wijnadvies van sommelier Jan-Willem van der Hek. Kijk op www.lidl.nl voor het uitgebreide assortiment. … Doe mee »

Advertisement
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies