Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

limburgse zachte wafels

Door: cadier6

  • Regionaal
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten


500 gram roomboter of fijne margarine
350 gram suiker.
500 gram zelfrijzend bakmeel.
3 vanilesuiker
1/8 room
12 eieren
iets zout


Verder heb je nodig


Wafelijzer, mixkom


Licht, luchtig maar wel kalorie rijk

Ontdek meer:

Voorbereiding

Roer de boter met de suiker fijn romig, voeg voeg de gesplitste eierdooiers er bij en de vanilesuiker: fijn onder alkaarmengen.
voeg hierbij de gezeefde bloem luchtig door scheppen.
sla de eiwitten goed stijf en meng die er door heen

Bereidingswijze

Laat het wafelijzer warm worden, en begin met bakken
bestrooi de wafels met poedersuiker

Serveertip

Men kan ook op de wafels fruit leggen met een toef slagroom



Deel dit recept

Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cadier6
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Volgend recept
Top