Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Soep
  6. soep met deksel

soep met deksel

Door: sander-kitty

  • Nederlands Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 20-05-2002

Ingrediënten 4 personen


Hiervoor kunt u alle soorten soep gebruiken en 1 pakje bladerdeeg


Verder heb je nodig


Kwast, deeg roller


Soepmet bladedeeg deksel

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voor verwarmen

Bereidingswijze

Maak verse soep of gebruik soep uit een blikje verdeel dat koud over 4 kopjes . klop ei geel los in een kopje en rol het bladerdeeg een beetje uit. smeer de rand van het kopje in met ei geel en sluit het bladerdeeg goed over het kopje smeer de boven kant in met ei geel en bestooi met sesam zaadjes zet het geheel 15 min in voorverwarmde oven op 220 daarna serveren metwarme kaasstengel eetsmakelijk



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sander-kitty
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top