Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Ovenschotel met vis

Door: cookie_1

  •  
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 2 personen


1 doosje kabeljauwfilets (300 g, diepvries)
1 el boter
zout en (versgemalen) peper
150 g champignons in plakjes
2 lente-uitjes
1 groene paprika
1 doosje Maggi Puree voor Ovenschotels


Verder heb je nodig


Ovenschotel, oven


Ontdek meer:

Voorbereiding

Ontdooi de kabeljauwfilets in een vergiet en laat ze goed uitlekken. Verwarm de oven voor op 225? C.

Bereidingswijze

Vet een Ovenschaal in met boter en leg de met zout en peper bestrooide kabeljauwfilets erin. Snijd de champignons in plakjes, de lente-uitjes in ringetjes en de paprika in kleine blokjes. Verdeel ze in 3 laagjes over de vis. Bereid 2 zakjes Maggi Puree voor Ovenschotels zoals aangegeven op de verpakking Verdeel de puree over de vis en trek er met een natgemaakte vork ribbels in.
Zet het gerecht in de oven en laat het in ca. 30 min. gaar en goudbruin
worden.

Serveertip

Tip: In visfilets uit de diepvries zitten geen graatjes. Bovendien bevatten ze na het ontdooien ook minder water.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cookie_1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top