turkse rijst

  • Turks Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 3 personen

300 gram turkse rijst die koop je in een turkse winkel 100 gram margarine zout tablet kippenbouillon 1/2 liter water- een handje noedels daar vestaan hun onder gebroken rauwe vermicelli olijfolie

HULPMIDDELEN

Pan


rijst

Voorbereiding

Water met kipbouillon boter en zout aan de kookbrengen rijst toevoegen en op laag vuur droog laten koken af en toe over de bodem goed roeren dat ze niet aanbakt in een klein beetje olijfolie de noedels licht bruin maken een minuut gaat erg snel en gelijk met de rijst mee koken is erg lekker en apart

Serveertips

Is erg lekker bij de kip in roomsaus

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (0)
Over de plaatser
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies