turkse rijst

  • Turks Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 3 personen

300 gram turkse rijst die koop je in een turkse winkel 100 gram margarine zout tablet kippenbouillon 1/2 liter water- een handje noedels daar vestaan hun onder gebroken rauwe vermicelli olijfolie

HULPMIDDELEN

Pan


Rijst

Voorbereiding

Water met kipbouillon boter en zout aan de kookbrengen rijst toevoegen en op laag vuur droog laten koken af en toe over de bodem goed roeren dat ze niet aanbakt in een klein beetje olijfolie de noedels licht bruin maken een minuut gaat erg snel en gelijk met de rijst mee koken is erg lekker en apart

Serveertips

Is erg lekker bij de kip in roomsaus

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lydia44


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Stuur jouw lekkerste recept in met verse ingrediënten van het land en maak kans op een WARE SMAAK kookworkshop van Estée (winnares MasterChef) in haar eigen restaurant. Doe mee!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies