turkse rijst

  • Turks Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 3 personen

300 gram turkse rijst die koop je in een turkse winkel 100 gram margarine zout tablet kippenbouillon 1/2 liter water- een handje noedels daar vestaan hun onder gebroken rauwe vermicelli olijfolie

HULPMIDDELEN

pan


rijst

Voorbereiding

Water met kipbouillon boter en zout aan de kookbrengen rijst toevoegen en op laag vuur droog laten koken af en toe over de bodem goed roeren dat ze niet aanbakt in een klein beetje olijfolie de noedels licht bruin maken een minuut gaat erg snel en gelijk met de rijst mee koken is erg lekker en apart

Serveertips

Is erg lekker bij de kip in roomsaus

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lydia44
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Stuur jouw lekkerste recept in met verse ingrediënten van het land en maak kans op een WARE SMAAK kookworkshop van Estée (winnares MasterChef) in haar eigen restaurant. Doe mee!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies