Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

romige kipfiletreepjes uit de oven.

Door: judith_van_der_kroft

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


4 kipfilets
4 vleestomaten
150 gram Boursin met tuinkruiden
1 teentje knoflook
2 eieren
zonnebloem olie/of olijf olie
zout en peper


Verder heb je nodig


Een wok en een ovenschaal

Tags


Dit is zo een lekker gerecht,dit moet je geproefd hebben ik heb het al heel vaak gemaakt.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden celcius.
Snijd of knip de kip in reepjes en bestrooi ze met zout en peper.
Doe een scheutje olie in een wok en doe de kip en een uitgeperst teentje knoflook er bij in de wok,en roerbak dit 10 minuten ongeveer,en draai dan het gas uit onder de wok.
Schep de stukjes kip in een Ovenschaal.
Snijd de tomaten in kleine stukjes,en verdeel dit over de kipreepjes in de ovenschaal.
Klop de eieren los in een kom en voeg de Boursin toe.
Roer het goed door elkaar tot het glad is.
Giet het Boursin-mengsel over de stukjes tomaat,en plaats dan de schaal in de oven,en bak in circa 15 minuten af tot er een bruin korstje op verschijnt.
Serveer de ovenschotel met Basmati-rijst of andere rijst,en geef er een frisse komkommersalade bij.
EET SMAKELIJK !!!!

Tags



Deel dit recept

Reacties (56)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van judith_van_der_kroft
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Volgend recept
Top