• Eigen recept
  • Top 100

Knoflook aardappelen 

  • Grieks
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

750 g grote aardappelen
5 el olijfolie
5 el citroensap
3-4 tenen knoflook
3/4 t zout
2 t droge oregano
150 ml water

HULPMIDDELEN

Ovenschaal


Luisterrecept - Kook mee met Pim!
Audio wordt geladen...
Aangeboden door Harman Kardon MaestroKitchen

Een ontzettend lekker aardappel recept uit de oven en makkelijk te maken.

Zie ook mijn recept: Geroosterd aardappelen

Voorbereiding

1. Schil aardappelen en snijd ze in vieren in lengte.
2. Maak knoflook fijn en meng met overige ingrediënten.

Bereidingswijze

3. Verhit oven tot 225*C
4. Doen aardappelen in ovenschaal en giet olie mengsel en water over aardappelen en meng goed.
5. Bak aardappelen voor 45-60 min. in oven terwijl de aardappelen regelmatig gekeerd worden.Tot goud-bruin en knapperig

Serveertips

Lekker met geroosterd (cajun) vlees en een frisse salade, kan ook 45 min gebakken worden en later in oven opgewarmd worden op hoogste stand van oven, dan word het nog krokanter.

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (18)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties
Over de plaatser
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Je leest het in Smult, het magazine voor hobbykoks van Smulweb. Met recepten van o.a. Ellemieke Vermolen en Paul Hollywood - The Great British Bake Off. Actie: 4x nu 17,95 > … Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies