KALKOEN EN WORSTKEBABS

  • Multi-cultureel
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 6 personen

1 1/2kg kalkoen vlees,5 etl soja saus,5 etl droge sherry,1 etl suiker,3 etl olie,25o gr saucijsjes,8 grote lente uitjes[schoongesneden],250 gram ananas uit blik uitgelekt.

HULPMIDDELEN

Grilpennen


VOOR IN DE GRILL,met saucijsjes,sherry

Voorbereiding

Snijd de kalkoen in blokjes van 21/2 cm.Meng sojasaus,sherry,suiker en olie.Voeg de stukken kalkoen toe en marineer ze 30 min afgedekt in de koelkast.Snijd ook de saucijsjes in stukjes en snijd de lente uitjes in stukken van 4 cm.Rijg afwisselend stukken kalkoen,worst,ananas en lente ui aan pennen.Leg ze 20-25 min onder de hete grill tot het vlees gaar is.keer het regelmatig en bestrijk met marinade.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van petra30jaja

Alles voor je kerstdiner Maak je dit jaar een kalkoen of ga je voor konijn of ander wild? Begin je diner met een amuse. Tussendoor een spoom en voor erbij natuurlijk stoofperen. Of bak zelf kleine broodjes. Sluit of met een trifle of bavarois en vergeet de bonbons bij de koffie niet. Fijne feestdagen!

Kies & combineer


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Dagdeal
Bestel nu »

Zet met gemak de lekkerste salades op tafel!

van 39,99
Alleen vandaag 30,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het tijdschrift voor thuiskoks en fans van Smulweb! Boordevol recepten voor doordeweeks en in het weekend, tips van bekende koks en de kookpassies van thuiskoks. Bestel nu 4x Smult voor € 9,95 »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies