Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

KALKOEN EN WORSTKEBABS

Door: petra30jaja

  • Multi-cultureel
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 6 personen


1 1/2kg kalkoen vlees,5 etl soja saus,5 etl droge sherry,1 etl suiker,3 etl olie,25o gr saucijsjes,8 grote lente uitjes[schoongesneden],250 gram ananas uit blik uitgelekt.


Verder heb je nodig


Grilpennen


VOOR IN DE GRILL,met saucijsjes,sherry

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de kalkoen in blokjes van 21/2 cm.Meng sojasaus,sherry,suiker en olie.Voeg de stukken kalkoen toe en marineer ze 30 min afgedekt in de koelkast.Snijd ook de saucijsjes in stukjes en snijd de lente uitjes in stukken van 4 cm.Rijg afwisselend stukken kalkoen,worst,ananas en lente ui aan pennen.Leg ze 20-25 min onder de hete grill tot het vlees gaar is.keer het regelmatig en bestrijk met marinade.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van petra30jaja
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top