Broodje warmvlees

  • Goedkoop en snel
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 1 personen

100 gr.Fricandeau,uien.champignons,kruidenmix vanpaprikapoeder shoarmakruiden en cayennepeper,chilisaus.

HULPMIDDELEN

Koekepan of bakplaat.


Het lekkerste broodje warmvlees van Den Haag

Voorbereiding

Ui snipperen,champignons schoonmaken en in plakjes snijden.

Bereidingswijze

Klontje boter in de pan,of olijf olie op de bakplaat.Daarna fricandeau bakken ,uien en champignons toevoegen,en dan de kruiden en de saus even mee laten bakken.

Serveertips

Op een lekker wit vers broodje met een beetje frisse salade.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van patrick1956


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Dagdeal
Bestel nu »

Ook leuk te gebruiken als koffiebeker!

van 21
Alleen vandaag 18,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smulweb heeft een nieuwe recept invoerpagina. Makkelijker, duidelijker én mooier! Wat is jouw lievelingsrecept dat je met de wereld wil delen? Hier kun je `m plaatsen.… Lees verder »

Smult is het tijdschrift voor thuiskoks en fans van Smulweb! Boordevol recepten voor doordeweeks en in het weekend, tips van bekende koks en de kookpassies van thuiskoks. Bestel nu 4x Smult voor € 9,95 »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies