Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Parmezaanse roomsoep

Door: jpjvdberg

  • Italiaans
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


60 gram geraspte Parmezaanse kaas, 50 gram boter, 1 1/2 liter melk, 4 eetlepels aardappelmeel, 2 eierdooiers, l dl slagroom, zout.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

De aardappelmeel oplossen in 1/4 liter koude melk, Rest van de melk lauw laten worden. De boter opwarmen. Geleidelijk de aardappelmeel bijvoegen en al roerend laten aandikken. De lauwe melk bijvoegen. Lichtjes zouten. Laten koken. Inmiddels de eierdooiers met de room mengen en de Parmezaanse kaas toevoegen. De soep bij dit mengsel gieten en mengen.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jpjvdberg
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top