Tutti Frutti

  • Turks Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

100 gram Tutti Frutti>
1 theelepel bindmiddel (aardappelzetmeel of maizena)>


Lekker Toetje

Bereidingswijze

Week de vruchten ca. 7 uur in ruim koud water.> Dit kan je dus het beste al een dag van te voren of 's ochtends.>
Doe ze met ca. 2 dl water in een pan en laat ze ca. 15 minuten koken.>
Leng het zetmeel aan met een scheutje water en bind het vocht van de tutti frutti, zodat het iets minder vloeibaar is.>
Serveer het warm of koud.>

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van grafinanne
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ze zijn weer volop verkrijgbaar: paddenstoelen in alle soorten en maten. Maar wat maak je ermee? Hier wat inspiratie en must-haves voor in de herfst!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies