Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Amuse (vegetarisch)

Door: mathy48

  • Italiaans
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten


75 gr gorgonzola, 2 eetl. creme fraiche, 2 eetl. medium dry sherry, 2 takjes rozemarijn, versgemalen peper, 8 sneetjes wit toastbrood (casino)1 groot ei, zout,2-3 eetl. olijfolie.


Verder heb je nodig


Koekenpan met antiaanbaklaag


Wentelteefjes met gorgonzola en rozemarijn

Ontdek meer:

Voorbereiding

Gorgonzola fijnprakken, 1 eetl. creme fraiche en 1 eetl. sherry erdoor roeren. De naaldjes van de rozemarijn erdoor mengen en met wat peper op smaak brengen. Snijd de korstjes van het brood en besmeer 4 sneetjes met het kaasmengsel. Leg de andere sneetje erop en druk licht aan, smeer de zijkanten glad. Diagonaal halveren.

Bereidingswijze

Klop het ei met 1 eetl. creme fraich en 1 eetl. sherry los, voeg zout en peper toe. In de Koekenpan de olie verhitten, brooddriehoekjes door het eimengsel wentelen en aan beide zijden op niet te hoog vuur goudbruin bakken.

Serveertip

Direct serveren.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mathy48
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Volgend recept
Top