gestoofde peertjes

  • Nederlands Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

500 gr stoof peren,bosvruchten likuur,mag ook port zijn of andere rode likuren


Peertjes gestooft in bosvruchten likuur

Voorbereiding

Sschil de peertjes en laat het steeltje eraan zitten

Bereidingswijze

Doe de peertjes in de pan met de likuur en laat ze lekker gaar stoven je kun er ook nog wat rode suiker bij doen maar hoeft niet is al zoet

Serveertips

Pak een mooi klein schaaltje en smeer de rand in met wat wit van een ei doe die rand versieren met wat rode of witte suiker doe dan de peertje erin leggen met een blaadje mint of met een schepje slagroom ijs

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van femke32


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Dagdeal
Bestel nu »

Suikervrij in 30 dagen met een handig stappenplan!

van 19,99
Alleen vandaag 15
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smulweb heeft een nieuwe recept invoerpagina. Makkelijker, duidelijker én mooier! Wat is jouw lievelingsrecept dat je met de wereld wil delen? Hier kun je `m plaatsen.… Lees verder »

Smult is het tijdschrift voor thuiskoks en fans van Smulweb! Boordevol recepten voor doordeweeks en in het weekend, tips van bekende koks en de kookpassies van thuiskoks. Bestel nu 4x Smult voor € 9,95 »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies