Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

bolo di manteka

Door: leyba

  • Antiliaans
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten


250 gr boter, 500 gr suiker, 6 eieren, 500 gr zelfrijzend bakmeel, 1 eetl vanille-essence, 1 eetl amandelessence, 1 groot blik gecondenseerde ongesuikerde melk.



Botertaart

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Boter met suiker kloppen tot een romige massa. De eieren er een voor een, al kloppende erbij doen. Vervolgens bakmeel, vanille essence en amandelessence bij het mengsel doen en naar gelang het deeg te zwaar wordt, de melk met scheutjes erdoor roeren. Dit geheel overdoen in een beboterde bakvorm en ongeveer 1 uur in de voorverwarmde oven zetten. Bij een temp van 175 gr C. Priktest toepassen en als de taart klaar is, goed af laten koelen



Deel dit recept

Reacties (14)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van leyba
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top