Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Turbigo Roomsoep

Door: lekkerkoken1

  • Internationaal
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


8 dl bechamelsaus - 6 rijpe tomaten - 2 dl runderbouillon - 1 dl slagroom -60 gram vermicelli zout, peper - geraspte parmesaanse kaas



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Plicheer de tomaten en ontpit ze. Snij ze in grove stukken. Laat deze in de bechamel gaar koken. Schenk de soep in de Mixer en maal ze fijn. Passeer ze door een zeef. Kook de vermicelli gaar in de bouillon. Haal ze er uit en voeg de bouillon bij de soep. Verwarm deze nog even. Geef er vlak voor het serveren de room bij en de vermicelli. Serveer er geraspte parmesaanse kaas bij.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top