Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Vissoep

Door: dinner1

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


1 Potje runderbouillon,
1 blikje tomaten in stukjes, 1 flinke teen knoflook, 1 part (1/4) van een pak koolvis of kabeljauw van 250 gram, 1 doosje garnalen of 100 gram verse (noorse of nederlandse),
50 gram gebakken mosselen.






Makkelijk en snel klaar te maken.Gemaakt door mijn lieve wederhelft

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe de bouillon in een pan op matig vuur, maar houdt het vlees achter.
Voeg de inhoud van het blik tomaten toe (inclusief het sap).
Pers de teen knoflook en voeg dit er bij.
Doe het stuk koolvis er bij en daarna de garnalen.
Voeg de mosselen toe wanneer de soep tegen de kook aan is.
Een kwartiertje heel zachtjes koken.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dinner1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top