Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Roomsoep Met Wortelen

  • Internationaal
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

600 gram wortelen - 8 dl bechamelsaus - 1 dl runderbouillon -1 dl slagroom - zout, peper



Bereidingswijze

Stoof 550 gram wortelen in boter. Voeg ze toe aan de bechamel. Schenk de soep in de Mixer en maal ze fijn. Passeer ze daarna door een zeef. Breng ze op smaak met peper en zout. Snij de rest van de wortel in zeer kleine brunoise. Kook deze gaar in de bouillon. Passeer ze er dan uit. Voeg de bouillon toe aan de soep en verwarm deze nog even. Voeg vlak voor het serveren de room bij de soep. Geef er als garnituur de brunoise wortel bij.



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top