zweeds verrassingstoetje

  • Scandinavisch Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 8 personen

Een trosje druiven, gehalveerd en ontpit;
een banaan in plakjes;
0,5 l slagroom, gezoet;
20 gr amandelsnippers;
bruine suiker.

HULPMIDDELEN

Mixer, oven (grill)


Stevig en heerlijk nagerecht van vruchten en slagroom - door de bereidingswijze net even anders

Voorbereiding

Slagroom zoeten en opkloppen,
fruit schoonmaken en snijden,
amandelen in koekepan bruin laten worden,
grill aanzetten.

Bereidingswijze

Fruit, amandelen en slagroom vermengen en in glazen schaal doen. bovenkant gladstrijken, bestrooien met bruine suiker.
onder hete grill zetten tot suiker gesmolten is. schaal in koelkast zetten tot gebruik.

Serveertips

Gewoon de schaal op tafel... dit toetje is voldoende voor acht personen, maar met vier toetjesliefhebbers is de schaal ook snel leeg...

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van johannawilma
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Stuur jouw lekkerste recept in met verse ingrediënten van het land en maak kans op een WARE SMAAK kookworkshop van Estée (winnares MasterChef) in haar eigen restaurant. Doe mee!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies