Kabeljauw met witte wijnsaus

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 2 personen

500 gr. kabeljauwfilet-2 glazen witte wijn-peper en knoflookpoeder-1 blikje champignon-cremesoep-1 pakje kruiden-roomkaas-
1 bekertje zure room-150 gr. halve witte en blauwe druiven zonder pit.

HULPMIDDELEN

Oven en ovenschaal


Het lukt-altijd-recept

Voorbereiding

Pocheer 500 gr. kabeljauwfilet 3 minuten in wat water met 2 glazen wite wijn, wat peper en knoflookpoeder.

Bereidingswijze

Verwarm 1 blikje champignon-cremesoep en roer er 1 pakje kruiden-roomkaas en
1 bekertje zure room door (de saus niet laten koken). Verdeel de helft van de saus over de bodem van een ovenschaal, leg de vis erop en schep de rest van de saus erover. Verdeel er ca. 150 gr. witte en blauwe drui-ven zonder pit over. Bestrooi met 1 zakje ge-raspte kaas. Laat de kabeljauw met witte-wijnsaus in een voorverwarmde oven in ca.
35 minuten gaar en goudbruin worden

Leuk recept? Deel het
Reacties (5)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chefengel
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ze zijn weer volop verkrijgbaar: paddenstoelen in alle soorten en maten. Maar wat maak je ermee? Hier wat inspiratie en must-haves voor in de herfst!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies