Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

warme geitenkaastaartjes

  • Frans
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 8 personen

6 plakjes hartig taartdeeg, 2 el slagroom, 1 ei, 2 fijngehakte bosuitjes, 100 gram zachte geitenkaas, p z.


HULPMIDDELEN

1 minimuffinplaat of kleine bakvormpjes


Lekker warm hapje voor bij de borrel. Pittig door de toevoeging van lente-ui.

Voorbereiding

Snijd de plakjes deeg in vier hoekjes, verkruimel de kaas.Klop de slagroom met het ei en wat p z los. Roer de ui en kaas erdoor. Vet de muffinplaat in.

Bereidingswijze

Leg de plakjes deeg in de muffinholletjes. Verdeel het mengsel onver het deeg. Bak de taartjes in 15 a 20 minuten goudbruin op ongeveer 200?C.



Leuk recept? Deel het
Reacties (4)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sjakkel
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top