Kabeljauw met Spinazie.

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

400 gr. kabeljauw (vers of uit de diepvries)
150 gr. jong belegen kaas
400 gr. krieltjes
1/2 eet. boter
1 pak diepvries spinazie
(450 g.)
sap van het halve citroen


HULPMIDDELEN

Romertopf


Een Romertopf-gerecht

Voorbereiding

Ontdooi de spinazie.

Bereidingswijze

Leg de vis in de natgemaakte schotel die met boter bestreken is. Bestrooi de vis met zout en peper en sprenkel er wat citroensap over. Verdeel de ontdooide spinazie erover en dek af met de plakken kaas. Leg de krieltjes er omheen en bestrooi ze met wat zout. Dek de schotel af en zet hem in een koude oven. Stel deze dan in op 200'C en laat de vis in ca. 45 min. gaar worden.

Leuk recept? Deel het
Reacties (1)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hanzwiers54


In het nieuwste nummer van Smult - het tijdschrift van Smulweb – vind je tips van Janny van der Heijden, de beste recepten van Tessa Kiros, een stoere BBQ special en culinaire how-to's. Actie t/m 31 mei 2015.
Nu 4x Smult van € 19,80 voor € 9,95 »

Dagdeal
Bestel nu »

Handige grote fietsmand met klik- en bevestigingssysteem!

van 59,95
Alleen vandaag 39,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Met Smult in de keuken heb je in een handomdraai heerlijke gerechten op tafel! Een gegarandeerd succes bij al je gasten. Nu 4x Smult voor slechts € 9,95! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies