Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Kabeljauw met Spinazie.

Door: hanzwiers54

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


400 gr. kabeljauw (vers of uit de diepvries)
150 gr. jong belegen kaas
400 gr. krieltjes
1/2 eet. boter
1 pak diepvries spinazie
(450 g.)
sap van het halve citroen


Verder heb je nodig


Romertopf


Een Romertopf-gerecht

Ontdek meer:

Voorbereiding

Ontdooi de spinazie.

Bereidingswijze

Leg de vis in de natgemaakte schotel die met boter bestreken is. Bestrooi de vis met zout en peper en sprenkel er wat citroensap over. Verdeel de ontdooide spinazie erover en dek af met de plakken kaas. Leg de krieltjes er omheen en bestrooi ze met wat zout. Dek de schotel af en zet hem in een koude oven. Stel deze dan in op 200'C en laat de vis in ca. 45 min. gaar worden.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hanzwiers54
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top