
Smulweb is uitgeroepen tot beste en populairste Website van het Jaar 2017 in de categorie Culinair! Een grotere waardering dan het winnen van deze prijzen is er niet.… Lees verder »
300 gr bloem/15 gr verse gist of 7 gr gedroogde gist/180 gr water/6 gr zout/1 theelepel kaneel/30 gr rozijnenbroodpoeder/
250 gr rozijnen/1 ei/20 gr roomboter/eventueel een theelepel rum.
Broodbakmachine
Wel de rozijnen 2 dagen van tevoren in koud water, overdoen in een vergiet en laten drogen tot je het gaat bakken
De gist in de broodvorm doen,daarna water,bloem,rozijnenbroodpoeder,zout kaneel/ei.
Programm1 gebruiken, of een programma dat ongeveer 3 uur duurt.
Meteen na het kneden de deegbal er uit halen,het programma niet stopzetten of onderbreken.
De rozijnen erdoor knijpen,niet kneden.Eventueel iets bloem gebruiken.
Als de rozijnen door het deeg geknepen zijn,de deegbal weer terig in het apparaat doen en het programma afwerken.
Smulweb is uitgeroepen tot beste en populairste Website van het Jaar 2017 in de categorie Culinair! Een grotere waardering dan het winnen van deze prijzen is er niet.… Lees verder »
Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »