Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Spinazie
  6. wilde spinazie

wilde spinazie

Door: lynnblauw

  • Internationaal Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-11-2001

Ingrediënten 4 personen


1 kg wilde spinazie, 4 zon gedroogte tomaten, 2 teentjes knoflook, olijfolie. peper.



Roer gebakken spinazie, met zongedroogte tomaten.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Spinazie wassen en de steltjes/wortels verwijderen.

Bereidingswijze

Olie in de wok verhitten. De knoflook en de zon gedroogte tomaten even aan fruiten, spinazie er bij even door roeren tot dat de spinazie is geslonken, niet te lang want dan is het nog lekker knapperig.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lynnblauw
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top