Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Roergebakken spinazie met pasta en zalm

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

750 gr verse spinazie, 250 gr Tagliatelle, 250 gr gerookte zalmsnippers, 125 gr creme fraiche, 100 gr pijnboompitten


HULPMIDDELEN

Wok en pan


Tagliatelli

Voorbereiding

Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een Koekenpan. Was de spinazie en snijd de zalm in snippers.

Bereidingswijze

Roerbak de spinazie kort in een wok. Voeg tagliatelle, gerookte zalm en pijnboompitten toe. Breng het op smaak met zout en peper en voeg tot slot de creme fraiche toe.



Leuk recept? Deel het
Reacties (2)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van omalidy
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang een jaarabonnement Smult en het kookboek Dagelijkse Kost 2 van de bekende Belgische TV-kok Jeroen Meus van € 44,79 voor € 32,95… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top