Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. DADEL GEVULD MET GEITENKAAS

DADEL GEVULD MET GEITENKAAS

Door: orphan

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 01-10-2001

Ingrediënten 4 personen


* 8 verse dadels
* 60 g verse geitenkaas
* 8 plakjes ontbijtspek


Verder heb je nodig


Verwarm de oven voor op 200?C.


Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwijder de pit uit de dadels en vul ze flink met geitenkaas. Rol ze in een plakje spek en leaat ze op een bakplaat 1 richel boven het midden in 10 minuten knapperig bakken.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top