Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Versiering voor desserts

Door: moos28

  • Goedkoop en snel
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten


CHOCOLADE


Verder heb je nodig


Een grote pan*kleine pan*een puntzakje van bakpapier*4 eetlepels melk*


Een leuke versiering voor en dessert

Ontdek meer:

Voorbereiding

Zetv de grote pan halfvol met water op en breng het aan de kook.Doe de chocolade in de kleine pan met 4 eetlepels melk en laat dit aubain-marie smelten.

Bereidingswijze

Knip een 4kant stuk bakpapier diagonaal door,neem een driehoek in de hand,breng een voor een de hoeken naar binnen zodat er een spuitzakje ontstaat.
Zorg ervoor dat het puntje goed dicht zit.
Giet de chocolade erin en sluit de boven kant af.
Knip het puntje eraf.
Door het zakje tussen de vingers te houden als een pen kun je leuke decoratie,s op een bord voor je nagerecht maken of de naam van de persoon voor wie het bord bestemd is.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van moos28
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Volgend recept
Top