Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Kerrie -roomsoep

Door: het_notenhoekje

  •  
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


375 gram varkensschnitzel/375 gram uien/250 gram appels/3-4 el olie/1 ei/bloem/zout/suiker/paprikapoeder/2 tl. kerriepoeder/7,5 dl.vleesbouillon/25 gram rozijnen/1 bekertje creme fraiche/100 gram geroosterde geschaafde amandelen



Gebonden soep met varkensvlees, uien, amandelen en appel

Ontdek meer:

Voorbereiding

Het vlees in reepjes snijden, uien pellen halveren en in ringen snijden.Appels schillen, klokhuis verwijderen en in blokjes snijden.

Bereidingswijze

Olie verhitten en vlees aanbraden en bestuiven met bloem, uienringen en appelblokjes toevoegen.Met zout, suiker, paprikapoeder en kerriepoeder op smaak brengen.Bouillon toevoegen en 15-20 minuten laten koken.Rozijnen toevoegen en nog 5 min. laten koken.Creme fraiche erdoor roeren en op smaak afmaken met kruiden en zout.Bestrooien met amandelen.

Serveertip

Recept uit het Turbo-kookboek



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van het_notenhoekje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top