Sladressing

  • Goedkoop en snel
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

2 eetl. azijn
3 eetl. zonnebloemolie*
1 eetl. ketjap manis
1 eetl. tomatenketchup
zout en (versgemalen) peper
1 eetl. verse bieslook
1 theel. mosterd

*ook lekker: vervang 1 eetl. zonnebloemolie door sesamolie


Volgens mij een oud recept, maar het blijft lekker.

Bereidingswijze

Meng eerst de mosterd met het azijn, roer daarna de ketjap en ketchup erdoor en dan pas de olie. (olie en azijn mengen niet, dus als je die eerst door elkaar roert, wil de mosterd niet meer oplossen.) Roer de bieslook erdoor en breng op smaak met zout en peper.

Serveertips

Lekker bij kropsla met rode paprika of als 'marinade' voor partjes tomaat.

Leuk recept? Deel het
Reacties (3)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan


Smult is het bomvolle receptenmagazine van Smulweb voor de thuiskok! In elk nummer vind je o.a. ruim 65 lekkere en maakbare recepten voor een seizoen lang kookinspiratie. Nu bij een jaar Smult het bakboek van de bekroonde en 's werelds bekendste meesterbakker cadeau! Een dik basisboek met veel verschillende broden, gebak, onweerstaanbare taarten, koekjes en desserts. Op = op. Bestel Smult hier »

Dagdeal
Bestel nu »

Laat je inspireren door de mogelijkheden van een moestuin.

van 0
Alleen vandaag 14,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Chai tea latte: een kruidig drankje van specerijen en melk. Op Smulweb vind je verschillende recepten om dit verwarmende drankje te maken.… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies