Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Kasha van boekweit

Door: baboeschka

  • Russisch
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


250 gr. boekweit3 kopjes water100 gr. kalfslever45 gr. boter2 hardgekookte eierenzout


Verder heb je nodig




Kasha met lever

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de boekweit tot het kruimelig is.Bak het dan in de boter tussen de 7 en 10 minuten.

Bereidingswijze

Kook de lever in water met iets zout.Hak het dan fijn en bak het in boter.Hak de eieren fijn.Voeg de eieren en de lever bij de boekweit en bak het nog een poosje.

Serveertip

Serveer het met de bouillon.Prijatnovo appetita



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van baboeschka
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top