Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Yoghurt-mango ijs

  • Belgisch Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

2 rijpe mango's, 1 dl versgeperst sinaasappelsap, 1 kg magere yoghurt


HULPMIDDELEN

Keukenrobot,


Net zo zacht, maar veel frisser: yoghurtijs light keuken: 0 gr vetten per portie

Bereidingswijze

1. Schil de mango's en verwijder de pitten. Pureer in de keukenrobot met vruchtvlees met het sinaasappelsap, voeg er de yoghurt aan toe en vermeng tot een homogen massa.
2. Laat opstijven in de ijsmachine of in de diepvriezer (klop het ijs wel om het half uur op om klontertjes te vermijden).

Serveertips

3. Serveer met mangocoulis: het vruchtvlees van 2 mango's gepureerd met 2 eetlepels limoensap.



Leuk recept? Deel het
Reacties (2)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vifke
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top