Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Adana kebab

Door: renate999

  • Turks Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 2 personen


300 a 400 gr lamsgehakt
1 geraspte ui
1 tl paprikapoeder
1 tl komijn
2 tomaten
1 tl chilipoeder
2 kleine Turkse broden
1 el peterselie
peper en zout



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de gehakt met ui, paprikapoeder, komijn, chilipoeder en peterselie. Laat het geheel een kwartier intrekken. Verdeel het in 6 of 8 gelijke porties en vorm van elke portie een worst. Vet ze in met olie en gril ze. Snijd de tomaten in plakjes en gril ze op het eind even mee. Serveren met Turks brood en Turkse rijst.



Deel dit recept

Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van renate999
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top