Amuse-bouche : heilbotmousse met grijze garnalen

  • Frans
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

Gerookte heilbotmousse - Gerookte sprot - Dille - Roomse kervel - Toastbrood - Grijze garnaal - Zalmeitjes - Bieslook


Voorbereiding

De gerookte heilbot pureren en mengen met half opgeklopte room, afwerken met een weinig citroen en cayennepeper. De sprot overlangs insnijden en ontgraten (de kop verwijderen)

Bereidingswijze

Afwerking :
De heilbotmousse op het bordje spuiten en versieren met grijze garnaal en bieslook. Bovenaan de sprot schikken. Bordje afwerken met zalmeitjes, roomse kervel en toast.

Serveertips

Serveren als feestelijk hapje vooraf.

Leuk recept? Deel het
Reacties (2)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bonbolleken


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Stuur jouw lekkerste recept in met verse ingrediënten van het land en maak kans op een WARE SMAAK kookworkshop van Estée (winnares MasterChef) in haar eigen restaurant. Doe mee!… Lees verder »

Smult is het tijdschrift voor thuiskoks en fans van Smulweb! Boordevol recepten voor doordeweeks en in het weekend, tips van bekende koks en de kookpassies van thuiskoks. Bestel nu 4x Smult voor € 9,95 »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies