Amuse-bouche : heilbotmousse met grijze garnalen

  • Frans
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

Gerookte heilbotmousse - Gerookte sprot - Dille - Roomse kervel - Toastbrood - Grijze garnaal - Zalmeitjes - Bieslook


Voorbereiding

De gerookte heilbot pureren en mengen met half opgeklopte room, afwerken met een weinig citroen en cayennepeper. De sprot overlangs insnijden en ontgraten (de kop verwijderen)

Bereidingswijze

Afwerking :
De heilbotmousse op het bordje spuiten en versieren met grijze garnaal en bieslook. Bovenaan de sprot schikken. Bordje afwerken met zalmeitjes, roomse kervel en toast.

Serveertips

Serveren als feestelijk hapje vooraf.

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (2)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties
Over de plaatser
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Je leest het in Smult, het magazine voor hobbykoks van Smulweb. Met recepten van o.a. Ellemieke Vermolen en Paul Hollywood - The Great British Bake Off. Actie: 4x nu 17,95 > … Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies