Amuse-bouche : heilbotmousse met grijze garnalen

  • Frans
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

Gerookte heilbotmousse - Gerookte sprot - Dille - Roomse kervel - Toastbrood - Grijze garnaal - Zalmeitjes - Bieslook



Voorbereiding

De gerookte heilbot pureren en mengen met half opgeklopte room, afwerken met een weinig citroen en cayennepeper. De sprot overlangs insnijden en ontgraten (de kop verwijderen)

Bereidingswijze

Afwerking :
De heilbotmousse op het bordje spuiten en versieren met grijze garnaal en bieslook. Bovenaan de sprot schikken. Bordje afwerken met zalmeitjes, roomse kervel en toast.

Serveertips

Serveren als feestelijk hapje vooraf.

Leuk recept? Deel het
Reacties (2)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bonbolleken
Dagdeal
Bestel nu »

Geschikt voor zowel zachte als harde ingrediënten.

van 139,95
Alleen vandaag 109,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Het populairste kookboek van dit jaar cadeau! In Rens` nieuwe boek staan ruim 70 gezonde recepten voor ontbijt, snacks en diner. Je krijgt `m cadeau bij 4x Smult magazine, samen € 19,95 (ipv 39,75) >>… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies