Kippesoep Van Het Huis

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

1 kleine soepkip1 1/2 l. water4 worteltjes 1/2 uizoutstukje foelie1 laurierblad6 peperkorrels30 g. vermicelli1 el. fijngehakte peterselie.


Tip van HAK: 1 pot Bonenmix Kapucijners, Bruine & Witte Bonen

Er zijn een heleboel recepten voor kippesoep. Deze kreeg ik ooit van een vriendin.

Bereidingswijze

De kip met het water en wat zout aan de kook brengen. Met een schuimspaan het schuim van het water scheppen. De gesnipperde worteltjes, ui, foelie, gekneusd laurierblad en gekneusde peperkorrels toevoegen. De kip in ca. 2 uur zachtjes gaar koken. De kip uit de pan halen. Het vlees van de botjes halen en in stukjes snijden. De bouillon zeven en opnieuw aan de kook brengen. De vermicelli toevoegen en in 10 min. gaarkoken. Het vlees toevoegen en vlak voor het serveren de peterselie over de soep strooien.


Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een LG LED televisie (3x), Tefal-pannenset (10x), Princess VitaPure (3x) of Philips Senseo Original (5x)!

Stem en win »
Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van carlajan


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies