Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Brood

Door: reve51

  •  
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


De bereidingstijd is inclusief 30 minuten marineren van de zalm.
250 gr. gerookte zalm1/2 dl. room culinair20 gram boter8 middelgrote eierenpeperzout8 sneetjes witbrood of 4 croissants4 takjes peterselie



Roerei met gerookte zalm op wittebrood of croissant!

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de zalm fijn, doe hem in een kom en roer de room erdoor.Laat het 30 minuten in de koelkast rusten.

Bereidingswijze

Klop de eieren in een kom met peper en zout naar smaak los. Smelt in een pan de boter en laat hem over de bodem van de pan uitvloeien.Doe het ei in de pan. Zet het gas iets hoger en roer met een houten spatel het eimengsel heen en weer.Voeg na 1 minuut het zalmmengsel toe.Blijf roeren tot bijna al het vocht verdwenen is.Zet het gas uit en blijf roeren tot de massa gestold is.Voeg eventueel peper en zout naar smaak toe.

Serveertip

Serveer met het brood naar keuze en garneer met een toefje peterselie.
Eet smakelijk!



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van reve51
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top