mousse van geitenkaas en walnoten

  • Frans Voorgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

3 blaadjes gelantine,
2 zakjes walnoten,
100 gr geitenkaas,
1 uitgeperste sinasappel,
125 nl slagroom,
2 eetl honing,
2 eetl,notenolie,
tijm,
wat veldsla.

HULPMIDDELEN

Vormjes
plastic folie


Mousje van Geitenkaas walnoten met een honing dressing

Voorbereiding

Doe in de vormpjes plastic folie en leg onder in een walnoot.

Bereidingswijze

Week de gelantine, klop de slagroom,maak de noten fijn en rooster deze even. Meng alle ingredienten door elkaar en vul de vormpjes.
Laat dit een paar uur in de koelkast staan.

Serveertips

Leg wat veldsla op het bord, en leg de geitenmousse hier op. Maak in de magnatron de honing met de walnootolie warm en schenk een beetje over de Geitenmousse.

Leuk recept? Deel het
Reacties (2)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies