Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

mousse van geitenkaas en walnoten

Door: marianneoud

  • Frans Voorgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


3 blaadjes gelantine,
2 zakjes walnoten,
100 gr geitenkaas,
1 uitgeperste sinasappel,
125 nl slagroom,
2 eetl honing,
2 eetl,notenolie,
tijm,
wat veldsla.


Verder heb je nodig


Vormjes
plastic folie


Mousje van geitenkaas walnoten met een honing dressing

Ontdek meer:

Voorbereiding

Doe in de vormpjes plastic folie en leg onder in een walnoot.

Bereidingswijze

Week de gelantine, klop de slagroom,maak de noten fijn en rooster deze even. Meng alle ingredienten door elkaar en vul de vormpjes.
Laat dit een paar uur in de koelkast staan.

Serveertip

Leg wat veldsla op het bord, en leg de geitenmousse hier op. Maak in de magnatron de honing met de walnootolie warm en schenk een beetje over de Geitenmousse.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Volgend recept
Top