Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Macaroni a la nasi

Door: speedy

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


1 pond gehakt
3 uien
2 tenen knoflook
zonnebloemolie
1 zakje boemboenasi kruiden
3 ons soepgroente
2 ons macaroni(eerst koken)
sambal
ketjap
3 eieren(gebakken en klein gesneden)


Verder heb je nodig


Wadjan/wok


Macaroni met nasikruiden, sambal en ketjap.

Ontdek meer:

Voorbereiding

-

Bereidingswijze

Braad het gehakt in de zonnebloemolie en voeg er dan de gesnipperde uien en knoflook aan toe. Voeg vervolgens de nasikruiden(niet weken) en de soepgroente toe. Doe de gekookte macaroni erbij met de sambal en een flinke scheut ketjap. Doe er tenslotte de gebakken en fijngesneden eieren bij.

Serveertip

Serveer met kroepoek.



Deel dit recept

Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van speedy
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Volgend recept
Top