Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Frikandelbroodje

Frikandelbroodje

Door: vachtje

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-03-2001

Ingrediënten 4 personen


8 tot 10 plakjes bladerdeeg,dus ook 8 tot 10 Frikandellen uit de vriezer(eerst ontdooien)en 1 geklutst ei evt.curry saus.


Verder heb je nodig


Bakpapier
Oven


Frikandel in bladerdeeg

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Halveer de plakjes bladerdeeg.Leg op ieder half plakje een frikandel(evt. een beetje curry).Leg daaroverheen de andere helft,plak de baderdeeg aan de zijkanten dicht met het geklutste ei en bovenop ook een beetje bestijken met ei.Een paar snedes bovenop in het bladerdeeg met een mes en dan op bakpapier een kwartier tot twintig minuten in een voorverwarmde oven.Als de bladerdeeg lichtbruin is dan is het gaar.



Deel dit recept

Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vachtje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top