Kerry Saus

  • Nederlands Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

Bouillon/kerry poeder/roux/water.

HULPMIDDELEN

Houten spatel/garde/lepels om te proeven/en natuurlijk kook pannen.


Lekkere kerry saus voor bij de rijst te doen.en lekker dat het is.proberen Dus.

Voorbereiding

Een heel pakje boter laten smelten en bloem toe voegen het moet naar zant smaken .een pannetje met halve liter water laten koken en boullon toe voegen.

Bereidingswijze

Als de boullon in het water zit moet de roux toe gevoegt worden. goed kloppen tot dat de klontjes er uit zijn maak het zo dik als saus als dat klaar is dan mag je er kerry poeder bij doen even proeven en is het lekker of niet?

Serveertips

Doe de kerry saus bij indiche rijst en wat je ook kunt doen is kleine stukjes kip er door heen doen.smullen maar

Leuk recept? Deel het
Reacties (1)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chef-kok


Smult is het bomvolle receptenmagazine van Smulweb voor de thuiskok! In elk nummer vind je o.a. ruim 65 lekkere en maakbare recepten voor een seizoen lang kookinspiratie. Nu bij een jaar Smult het bakboek van de bekroonde en 's werelds bekendste meesterbakker cadeau! Een dik basisboek met veel verschillende broden, gebak, onweerstaanbare taarten, koekjes en desserts. Op = op. Bestel Smult hier »

Dagdeal
Bestel nu »

Handig kook- , stoom- en afgietmandje dat in iedere pan past.

van 23,95
Alleen vandaag 14,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Chai tea latte: een kruidig drankje van specerijen en melk. Op Smulweb vind je verschillende recepten om dit verwarmende drankje te maken.… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies