Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Broodpudding

Door: hip-hop

  • Goedkoop en snel
  •  
  • Geplaatst op

Dit is een recept dat ik heel veel klaar maak
en de kinderen lusten dit heel graag.

Ontdek meer:

Ingrediënten 12 personen


300gr oud brood,halve liter melk,4 eieren,
50gr rozijnen,een eetlepel vanillebloem,
en een snufje kaneel,175gr suiker.



Verder heb je nodig


Geen


Voorbereiding

Geen

Bereidingswijze

De melk met de suiker erin warm laten worden
en over het brood gieten.Laat dit een uurtje
weken.Dan plet je het brood met een vork of met je handen,doe er dan de, rozijnen,vanillebloem,snuifje kaneel en de gekluste eieren er bij en alles goed mengen.
Doe het mengsel in een goed beboterende vorm,
en zet het nu 45-50 minuten in een voorverwarmde oven op 200?graden.
laat het nu afkoelen.
SMAKELIJK.



Deel dit recept

Reacties (9)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hip-hop
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Volgend recept
Top