Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

wortel-peterselie-winterkost

Door: orphan

  •  
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 2 personen


Winterwortel
wortelpeterselie, pastinaak of knolselderij
uien


Verder heb je nodig


Mes, pan


Een eenpansgerecht

Ontdek meer:

Voorbereiding

De groenten schoonmaken, evt schillen en in plakken snijden
uien pellen en grof snijden

Bereidingswijze

Alles in een niet te kleine pan met ruim water opzetten, een bouillonblokje erbij is lekker maar niet echt nodig omdat de peterseliewortel heel pittig van zichzelf is,
Op laag pitje 20-30 inuten koken, klaar
Het kookvocht is heerlijk voor een pittig soepje.

Serveertip

Dit smaakt heerlijk met een gekruid kippeboutje of kiprollade
Ook een mogelijkheid is om er rijst bij te serveren.
Het lekkerst is dit van biologische groente!



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top