wortel-peterselie-winterkost

  •  
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 2 personen

Winterwortel
wortelpeterselie, pastinaak of knolselderij
uien


HULPMIDDELEN

Mes, pan


Een eenpansgerecht

Voorbereiding

De groenten schoonmaken, evt schillen en in plakken snijden
uien pellen en grof snijden

Bereidingswijze

Alles in een niet te kleine pan met ruim water opzetten, een bouillonblokje erbij is lekker maar niet echt nodig omdat de peterseliewortel heel pittig van zichzelf is,
Op laag pitje 20-30 inuten koken, klaar
Het kookvocht is heerlijk voor een pittig soepje.

Serveertips

Dit smaakt heerlijk met een gekruid kippeboutje of kiprollade
Ook een mogelijkheid is om er rijst bij te serveren.
Het lekkerst is dit van biologische groente!

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Dagdeal
Bestel nu »

Met een anti aanbaklaag.

van 11,95
Alleen vandaag 10,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies