pilaf met perzik (heerlijk!!!)

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

400 gram Gehakt, 2 uien, zilvervliesrijst 400gr, 1 blik perziken, 2 kleine blikjes tomatenpuree, Ketjap(Manis), Sambal Oelek.


Tip van HAK: 1 pot Bonenmix Kidney, Bruine & Witte bonen

Pilaf gerecht , snel en gemakkelijk met zilvervliesrijst en perzikstukjes

Voorbereiding

Uien snijden, perziken laten uitlekken en sap opvangen.

Bereidingswijze

Uien bakken tot ze glazig worden.
gehakt(gekruid) toevoegen even lekker los bakken, bij het gehakt en uien de tomatenpuree toevoegen en twee eetlepels ketjap en 1 theelepel puntje sambal en tot slot de sap van de perziken toevoegen.
Dit even rustig laten koken tot de saus een beetje begint te binden.
In tussen de rijst koken op de manier die u zelf het lekkerst vind.

Serveertips

Bij dit alles komt de perziken die tegelijk met de pilaf en rijst genuttigd kan worden.


Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een LG LED televisie (3x), Tefal-pannenset (10x), Princess VitaPure (3x) of Philips Senseo Original (5x)!

Stem en win »
Leuk recept? Deel het
Reacties (12)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van amokje14


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Dagdeal
Bestel nu »

Met een inhoud van 25 cl

van 2,4
Alleen vandaag 1,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

het aspergeseizoen voor geopend! Op Smulweb vind je naast de immer populaire klassieker met ham en botersaus, talloze recepten met asperges. Kijk, kies en maak vanavond nog »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies