Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Consomme Met Tomaat

Door: aysa

  • Voorgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


8 dl krachtige runderbouillon, 4 tomaten, cayennepeper, 2 eetl. gehakte bieslook.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

De bouillon aan de kook brengen. De tomaten wassen en enkele tellen in heet water leggen. Ze onder de koude kraan laten schrikken en het velletje eraf trekken. Ze doormidden snijden en vocht en pitjes verwijderen. Het vlees in stukjes snijden en in de bouillon heet laten worden. De Consomme met cayennepeper op smaak brengen en overdoen in kommen of borden. Met de gehakte peterselie bestrooien. Eventueel toast erbij geven.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van aysa
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top