Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Aardappel

  • Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

Pakje aardappelpuree,franse roomkaas,2 eieren,8 stuks bladerdeeg.



Bereidingswijze

Maak de aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing.Doe de roomkaas bij de puree en meng dit goed.Leg 2 stukjes bladerdeeg naast elkaar en rol dit met een deegroller aan elkaar.Schep een bol puree-mengsel op de bladerdeeg en vouw deze dicht.Maak zo vier bollen.Bestrijk elke bol met ei.De aardappel-bollen kunnen nu 15 min. in een voorverwarmde oven van 200.C.



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van karinschuiten
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top