Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Aardappel

Door: karinschuiten

  • Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


Pakje aardappelpuree,franse roomkaas,2 eieren,8 stuks bladerdeeg.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak de aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing.Doe de roomkaas bij de puree en meng dit goed.Leg 2 stukjes bladerdeeg naast elkaar en rol dit met een deegroller aan elkaar.Schep een bol puree-mengsel op de bladerdeeg en vouw deze dicht.Maak zo vier bollen.Bestrijk elke bol met ei.De aardappel-bollen kunnen nu 15 min. in een voorverwarmde oven van 200.C.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van karinschuiten
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Volgend recept
Top