bananenparfait

  • Slanke keuken Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 2 personen

2 1/2 dl magere yoghurt
2 eetlepels 2 theelepels honing
1 middelgrote banaan
2 beschuiten



Een slank, feestelijk dessert

Voorbereiding

Pel de banaan en snijd hem in plakjes. Verkruimel de beschuiten.

Bereidingswijze

Gebruik twee coupeglazen en doe in elk dre helft van de yoghurt, 1 eetlepel honing en 1/4 deel van de plakjes banaan. Doe hierop de andere helft van de yoghurt en de helft van de achtergebleven plakjes banaan. Bestrooi elke portie met de helft van de verkruimelde beschuit en druppel er 1 theelepel honing over. Bedek de bananenparfaits met folie en zet ze 1 uur in de koelkast.


Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een LG LED televisie (3x), Tefal-pannenset (10x), Princess VitaPure (3x) of Philips Senseo Original (5x)!

Stem en win »
Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van smulmiepie


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies