bananenparfait

  • Slanke keuken Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 2 personen

2 1/2 dl magere yoghurt
2 eetlepels 2 theelepels honing
1 middelgrote banaan
2 beschuiten


Een slank, feestelijk dessert

Voorbereiding

Pel de banaan en snijd hem in plakjes. Verkruimel de beschuiten.

Bereidingswijze

Gebruik twee coupeglazen en doe in elk dre helft van de yoghurt, 1 eetlepel honing en 1/4 deel van de plakjes banaan. Doe hierop de andere helft van de yoghurt en de helft van de achtergebleven plakjes banaan. Bestrooi elke portie met de helft van de verkruimelde beschuit en druppel er 1 theelepel honing over. Bedek de bananenparfaits met folie en zet ze 1 uur in de koelkast.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van smulmiepie


Smult is het bomvolle receptenmagazine van Smulweb voor de thuiskok! In elk nummer vind je o.a. ruim 65 lekkere en maakbare recepten voor een seizoen lang kookinspiratie. Nu bij een jaar Smult het bakboek van de bekroonde en 's werelds bekendste meesterbakker cadeau! Een dik basisboek met veel verschillende broden, gebak, onweerstaanbare taarten, koekjes en desserts. Op = op. Bestel Smult hier »

Dagdeal
Bestel nu »

Laat je inspireren door de mogelijkheden van een moestuin.

van 0
Alleen vandaag 14,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Chai tea latte: een kruidig drankje van specerijen en melk. Op Smulweb vind je verschillende recepten om dit verwarmende drankje te maken.… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies