Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Konijn In De Oven

Konijn In De Oven

Door: jackson

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 02-12-2000

Ingrediënten 4 personen


1 jong konijn (ongeveer 1, 7 kg) - peper van de molen - zout - 4 teentjes knoflook - 20 blaadjes salie - takje rozemarijn - 6 eetlepels olijfolie - 70 cl kippenbouillon



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Het konijn in stukken snijden, kruiden met peper en zout en in een Ovenschaal leggen. Knoflook penen, in plakjes snijden en samen met salie en rozemarijn bij het vlees leggen. Overgieten met olijfolie. Anderhalf uur in een op 200?C voorverwarmde oven zetten en om de 10 minuten met een beetje bouillon overgieten. Opdienen met gekookte nieuwe aardappelen en radijsjessalade.



Deel dit recept

Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jackson
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top